I'm always here...

Hai sumer....it's been a while since the last time I posted.....rindu banget nak tekan2 keyboard nih, hehehe. Actually ada beberapa masalah teknikal skit with my streamyx nih so that's why la tak dapek eden nak bertenet buat beberapa ketika. But anyway, here I am.....banyak jugak things yang rasa macam nak share kat sini . First thing I noticed that I've been tagged (again!) by norf (again...)....hehehe....nanti akak update for the next entry la yer...

Well, aper nak cerita yer? Hmm...skang ni dah masuk bulan Julai dah yer? Alahai...cepat nyer masa berlalu. Rasa macam baru jer masuk tahun 2007 alih2 dah separuh tahun dah pon. Hari tu we did plan to go to Kudat but unfortunately after considering a lot of things - time, budget, the car and a few other things, we decided not go ...yet. Yelah....macam tak berapa sesuai jer nak pegi masa tu....dah la my Ayang and yang lain2 tu pon baru jer habis handle pertandingan silat2 baru2 ni ...so penat pon tak habis lagi...tido pon tak habis qadha' lagi....kihkihkih. Dah habis ngan silat kejer2 kat skolah pulak menanti....as for me memang tader masalah cumer tu la.....macam tak syok jer kalau nak pegi jalan2 without a proper budget plan. Nak shopping sakan pon tak syiok....hehehe. Alang2 pegi melancong biar la puas hati. Ye tak? So we postpone the plan......ke suatu tarikh yang tak pasti lagi. May be masa yang lebih sesuai ialah masa cuti skolah bulan 8 nanti. Lagi pon 22/7 nanti my Ayang kena bawak budak2 silat ke Kelantan plak...pasal tournament peringkat kebangsaan plak. Adui...tensen jer aku dengar diaorang nak ke Kelantan....kalau ikut hati nak aje aku ikut sekali......leh ler gue balik kampung! huhuhuhu......tak per lah ...nak wat cemaner kan?

Hari ni plak my Ayang ada pertandingan badminton...yang ni bukan yang sekolah punyer laa...yang ni yang luar punyer...so memang dia purposely nak masuk la...huhuhhu...boring nyer kalau weekend tak dapat nak ke mana2. Aku bukan aper....on weekend ni la aku nak pegi beli barang2 ker aper.......dalam kepala ni dah plan nak masak macam2 ni. Hehehe.....so tengok la cemaner.

Tak per lah...aku nak try call NOr la nanti kalau2 dia nak gi Tamu ke besok..dia tu memang sker pegi tamu......kang aku kirim kat dia jelah....

okaylah...tu jela takat ni nanti kang aku update lagik sebab dah kena tagged dengan norf kan...?

chow!

Comments

imalha said…
hoho...
you're back...lame tunggu
next post..amie tgh borim tktau buat ape sejak cuti niee...heh2..
dop sbr tunggu next post..pasal yg kena tagged tue

bubye
amie
effa said…
ala.. tak byk... anak kak zana 3 orang jee..

hehehe :)

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!