Happy Birthday Kakak...!


Sebelum aku proceed aku nak bitau ni bukan birthday wish utk kakak aku...but utk one of my best cousins....Adrina. Dia ni kalau within our family memang sumer orang panggil dia "kakak"...yang tua ker...muda ker...makcik pakcik ..atuk nenek ker....sumer jadik adik dia...sebab dia di panggil Kakak...hehehe.....jangan marah aa...

Actually birthday dia semalam....10/7 but..aku baru update hari ni...tak sempat seh semalam...err, nak mention ker birthday ke berapa nie? Alahai...u ni...macam artis la plak takmo mention umur....hehehe..tak kisah la kan..yang penting mudo lagik aper....anak pong baru dua....

So I nak wish kat u a very happy birthday...may Allah bless you always...semoga dimurah rezeki dan bahagia selalu...and kalau dah murah rezeki tu...jangan ler luper I di sini yer..? hehehe.....



p.s : I cilok gambar you...bulih la yer..? ngeh ngeh ngeh.....

Comments

adrina adi said…
thank u darling.. masih muda belia lagi yer....:)

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!