Happy Birthday to Welloh, Lutfi and Adam

Hari ni , 20 Jun adalah birthday my brother Welloh yang ke-29 (uiii....dah tua dah awok ruper nyer!) dan juga birthday my nephews - Lutfi and Adam yang ker 7. Lorr....dah besar dah anak sedara Che' Ja ni yer....diaorang semua ni kebetulan share tarikh birthday yang sama. Macam Adam dan Lutfi tu plak memang lahir pada tarikh,hari dan tahun yang sama cumer tak silap aku Adam lahir dulu kot....?Hmmm.....tak pasti la plak. Anyway to the three of you....have a wonderful birthday !

My brother Welloh ...err...nak citer lagi ker pasal dia? Tak yah la kan...hari tu dah citer pasal dia masa dia kawin itu hari kan....so tak yah la....hihihi....cumer ni la first time dia sambut birthday with a new title - husband. Cewah...! Jadilah suami yang baik,bertanggungjawab dan penyayang...cepat2la dpat baby yerr....

Lutfi ni anak my second sister- Kak Ngoh, aku tak sempat nak bermesra2 sgt dengan dia sebab masa aku kawin tu dia kecik lagi pahtu lepas aku kawin terus aku dok Sabah ni so jarang lerr jumper.....kalau jumper pon setahun sekali jer. Dia cakap Melayu okay la jugak walaupun ada pelat2 skit.Hehehe..... Same goes with Adam .....Adam plak anak my 3rd sister - Kak Noor. Diaorang dok Kuantan and Adam ni nampak macam pendiam tapi boleh tahan jugak lasaknyer...mana tak nyer .....kat atas dia ada dua orang lagi abang.....


Lutfi with Che Jie (this boy is only 7, ulang suara....he just turns 7)



ukaloh laa....tader la plak gmbr Adam..gambar Lutfi ada la...tak per la....mana2 yg available la kan..?

bah, bereh...!

Comments

imalha said…
bday lagi!! hihi..

and..one more thing.
amie rase lutfi kluar dulu.
lutfi kuar pagi2 buta..
adam kuar tghari sket kot..
if i'm not mistaken laa..hihi..
eh.dop sbr dh nk wt baked penne tue..
ehh...kakja ado wt masuk resipi
wt pau dop? ari tu tgk gmba jah sero...

bubye
amie
ami : resepi pau? eh...ada I letak dekat my resepi blog tue....dgn resepi wat inti kacang merah pon I letak jugak.....nak wat pau ker?

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!