Happy Birthday Arinah...!

Errr...first and foremost Che Ja nak mintak maaf banyak2 ngan Kak Angah Arinah sebab lambat update blog Che' Ja pasal ur birthday..bukan apa.....sebab masa 21/6 ntah cemaner my PC ni ad atechnical problem skit...so that's why la terlewat skit...tak per yer Arinah...at least Che' Ja dah wish awal2 dekat ur Friendster....hehehe

Anyway....Happy Belated Birthday to my sweet niece - 'Iffah Arinah Ibrahim, yang ke 13.....owh dah besar dah Kak Ngah rupenyer....kena la malu2 yerr....orait! Anyway...Arinah ni anak my eldest sis yang dok Singapore....dah masuk secondary school la nie....she is very sweet and talkative....pot pet pot pet.....hihihi....lawak pong ada gak.....tapi paling suker and pandai sangat melayan cousins dia yang kecik2...orang kata kalau nak mintak tolong Kak Ngah suh ngasuh kejap memang boleh di harap sangat lah! Jangan kata kejap....lama pong boleh! Errr..betul kan Kak Ngah?

By the way...Che ja dah pong beli tiket balik SEmenanjung but tiket nak balik Kelate blom beli lagik...hopefully nanti kita sumer akan jumper lagi la yerr...!








Okaylah....here's a pic yang I cilok from Arinah's frenster.....tak per kan Kak Ngah?

Comments

imalha said…
heh3..
sy pon wt gak bday wish utk
arinah...kt blog saye..hihi..
nok oyak jugop tuee..
hihi

bubye
amie

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!