Happy Birthday Yasmin...!

Happy Birthday untuk anak mak yg paling tecit ni....Yasmin Liyana....adik, adik dah one year old dah dik....tapi mak tak buat kek pon...hehehe...ayah kata kita buat hari Jumaat nanti yerr....boleh ajak ramai2 skit..makan2...ni mak nak fikir2 la ni nak masak apa...ayah suh mak masak nasik jer...pastu goreng ayam berempah tue....wat sambal belacan and gulai terung...hmm....tengok la cemaner.....and mak nak wat kek lah utk Yasmin....tadi masa mak pegi kedai2 yg jual barang2 buat kek tu dah ada jual piping gel....waaa.....ini sudah bagus..boleh mak cuber decorate kek guner piping gel.....!

















So hari ni we went to the clinic utk dpt kan suntikan MMR utk Yasmin, but unfortunately clinic tu cumer buat suntikan MMR on Wednesdays only, so terpaksa kitaorang pegi sekali lagi besok pagi. Tak per la....utk lunch hari ni kitaorang makan kat luar je la...hehehe....and utk malam plak I prepared fish and chips. Senang jer....ikan tu aku dah siap fillet2 kan masa siang2 ikan tu so bila nak masak just amik jer dari peti sejuk and defrost kan.....pastu utk breadcrumbs nyer plak aku wat sendiri jer...aku blender kering roti, jadik la breadcrumbs.

Okay lah...tu jelah kot.....chow!

Comments

imalha said…
yasmin is lefty? isnt she?

heh3..

hoho...yasmin dh umo stahun!
yeah!!

bubye
ami
effa said…
Happy bday Yasmin Liyana...
Wahhh dah setahun... Bile la aunty norf dapat tengok Yasmin IRL ek?

Semoga yasmin Liyana jadi anak yang solehah n baik mcm maknya.. Amin...
ciku_nunu said…
yeayyy!! hepi besday yasmin!! moga murah rejeki, sihat sejahtera dan dilindungi kasih Allah...
ami : lefty? nmpk gayo gitu laa....tp tok tahu lagi laa...kena tunggu dio besat skit...ada geng la kita Ami...! and thanx 4 the wish Mak Uda...

Norf : Tu la ..auntie janna pon nak tgk ADleena tembam...geram nak cubit pipi! Thanx auntie norf for the wish...

Nunu : Auntie Nunu....Yasmin cakap..guguugaaaa auwaalwalagala...apapaattaaatatatata...which means...TENGKIUUU! Kim salam kat Hafiy...!

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!