I've been tagged too!

sabor jelah.....aku ni syok jer dok baca orang lain yang kena tagged..ingatkan diri ku ini terlepas la....alih2 kena gak.....Ive been tagged by norf.....so....what are 6 weird things about me...?

1. I prefer to spend my money on FOODS rather than spending them on clothes..shoes or barang2 lain. Sebab tu aku tak leh nampak where all my money goes pasal sumer masuk perut..hehehe.

2. I won't sleep until my husband sleeps first. Macam2 mana pon aku takkan tido dulu...mesti nak tunggu dia lelap dulu baru ler aku boleh tido dengan aman.....hehehe.

3. I like budu and I also like durian.....but I don't eat budu durian.....cannot go laa...tak tahu la kenapa....

4. I can eat and write at the same time....can you? (sebab I'm a lefty......hehehe....jangan jeles!)

5. kalu hubby aku pegi main badminton tiap2 malam aku nak suh dia dok umah, tp kalu dia tak pegi main plak aku nak suh dia pegi main....pasal susah nak tgk tv kalu dia ada....berebut ler plak! hihihi....

6. aku ni kalu datang time rajin...rajiiiiiiiiin sangat....kalu time malas...malaaaaaasss sangat.....

tu jelah. Nasib baik suh bagi 6 jer....tu pon dah pening pale dok fikir.....pelik sangat ker aku nie....
So...with these 6 weird things about me ....I officially tag the 6 of you...

Amie, Anis, Paih, zue_af, riko, Puad,

Comments

ciku_nunu said…
i pun lap budu n also lap durian!! tapi budu+durian tak penah cuba.. tengok my mum je makan...

heheheh..penat kan nak pikir sampai 6? me aritu sampaikantak berforum dok nak pikir pasal menda ni...
imalha said…
aik? i've been tagged too..
then? what should i do eh...tk pnah kena tag nihh..kih3..
ami..just list down 6 wierd things about you dekat ur blog....if u wish,u can tagged 6 other persons or just end it there...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!