Hmmm....?

Actually aku tak tahu nak tulis apa ni.......tp takperla...tulis jela.

Semalam my sister- Siti, datang sini with her husband Hisyam. Diaorang datang cuti2 malaysia kat Keningau...hehehe. Yelah, skang ni kan cuti sekolah so depa mai la umah aku. Aku plak cuti ni pon tader plan nak ke mana2.....nak wat cemaner, blom gaji....hihihi. So dok umah jelah....cuma hari Khamis ni ada plan nak gi Pamilan (lagi?)....sambil2 bawak Siti and Hisyam pehtu plak Nor pon katanya ada kawan dia dari Semenanjung nak datang besok...so boleh la pegi sekali . InsyaAllah la...

Hari ni aku masak biasa2 jer....rebus sotong, goreng ikan. Petang nye kitaorang pegi gelanggang futsal, Hisyam pon main sekali futsal. Pahtu pegi beli tomyam and ikan bakar untuk makan malam. Kenyang siot! Sebelum gi main tu aku ada uli tepung skit buat Pau. So untuk sarapan esok dah ada aku freeze kan beberapa biji pau. Tinggal kukus jela besok pagi.

Owh...baru2 ni my cousin - Nor, kawin......seronok la bila tengok pengantin pon happy and senyum jer.....orait la tu kan....untuk Nor...Tahniah....semoga Nor and Mat banyak2 bersabar dan tabah dalam mengharungi kehidupan berumah tangga......and cepat2 la dapat baby yer! hihihi....mari la hanimun di Sabah ni Nor....



Nor and her beloved hubby - Muhammad.


Actually at the same time my other cousin pon kawin gak hari ni - Naim,Chick's son. Tak pasti la plak Naim dapat orang mana. Kakak si Naim - Nora , pon tak kawin lagi. Langkah bendul la pulak...ala...cam Siti hari tu jugak ler. Tak kisah la kan, dah jodoh masing2 sampai dulu. Untuk Naim pon gitu gak....banyak2 bersabar dan bertolak ansur dalam perkahwinan nie...semoga jodoh berpanjangan......

dah kawin dah sumer sepupu2 aku yg dulu kecik2 jer lagi....nampak sangat aku nie dah semakin tua....huhuhuuuu.....

Ok lah..tujela kot...ader idea dah nak tulis apa. Chow!

p.s : gambar tu dicilok from Mdm Adrina,hehehe...

Comments

imalha said…
heh3..nape muka pngntin lelaki nmpk cm blur jer..heh3...
ami..pengantin lelaki tu malu2 lagi tue...confuse nak senyum cemaner....hehehe
nnor said…
hahaa,.pengantin lelaki tu memang blur tu,..kalo dia senyum nanti kan ramai yg terpikat pulak,..ehehee. Anyway, any comments utk pengantin perempuan?erm,. isteri naim org pasir puteh,..siti namenye.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!