Hehehe....presenting...

Ni ada video cousin aku masuk dalam berita Jepun. Kalu korang nak tengok cemaner orang jepun makan roti jala tengok la....by the way, roti jala tu cousin aku yang kirai.....hehehe.....Paih (Faiz). Err...Paih yang pakai baju melayu merah yang hirup kuah sup dari mangkuk tue....(by the way..I believe he is still single and searching.....promote lagi tu paeh!)


Comments

ladybugs said…
janna, budak2 nie student course apa? masakan ker? camner ler org jepun tue mkn ya! tak pedas ker kari tue. Tinginnyer nak mkn roti jala cicah dgn kuah kuzi...emmm...

p/s: Janna, zue tak der masalah kalu janna nak letak link blog zue kat dlm blog janna nanti zue pun akan letak link blog janna dlm zue nyer blog.
owh...kuzi...actually,ni budak2 engineering,and ni adalah kelas masak2 kot,gitu la rasanyer...so depa buat la gini, student mesia wat makanan mesia, jepung makanan jepung, pehtu tukar2...

zue,nanti kita letak ur link yer! Thanx!

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!