Tader Idea.....

Ish....memang tader idea langsung nih! Tapi tak per la...aku taip jela aper yg terlintas kat kepala. Kalu ikutkan hati memang malas lagi nak update blog nie, tapi tu la...peminat2 pon dah bising...bila nak update blog,bila nak update blog....sampai ada yg tinggal kan message kat YM lagi tuh....(kha!kha!kha!).Eceh! Peminat la konon....hihihi.

Anyway, semalam tader buat aper pon. Biasa2 jer cumer on Saturday tu jiran baru sebelah rumah ni kawin. Dr.Zulfadhly namanyer. Dia orang Selangor, doktor perubatan dekat Hospital Keningau ni.....isteri dia pulak keje nurse kat spital tu jugak, orang Kudat. Nama baru dia Nurul Wafa'.....lembut jer nama...pandai Dr.Zul pilihkan nama ( I assumed dia la yang pilihkan) , sesuai dengan orang nyer pon yang lembut. Ramai jugak la jemputannyer. His reception tu kitaorang gotong royong buat sama2. Actually, parents Dr. Zul pun ada jugak datang sini, but most of the preparations kami yang tolong handle. Simple je majlis, tapi meriah. Alhamdulillah....

Hari ni pon biasa2 jer....hari Isnin, hari yang busy skit la but tak kisah.

Owh..luper nak bagitahu, rumah ku berwajah baruuuuuuu....hehehe. Actually kitaorang (sebenarnyer my Ayang ler yg dok mengecat,hihihi) baru jer cat dinding dalam rumah nie. We started with the living room and our next project is our daughters' room. We've been planning of giving our living a new look since the first day we moved in and at last......that dull,white color is gone and is replaced with bright lime green. Nampak sungguh ceria and it does give our living room a new fun look.

And these are the new look!



Comments

NFeffa said…
alahai... takde idea? hehehe.. kira orait la ade gak benda nak tulis..

tul tu, jgn le lupa tulis kat sini journal kak zana.. rasa tak complete... :D
yeker norf? adui....tacing nyerrr....
ciku_nunu said…
wahhhhh, cun aaa kaler lime green.. nampak freshhh... mmmm.. perabot jati pun banyakkkkk...
Neffa said…
kak zana peminat perabot jati rupanya... hehehe
adoi..nunu,mana ada byk perabot jati...set anggur tu jer...hehe

norf...akak minat gitu2 jer...ngeh,ngeh,ngeh.
imalha said…
heh3..
yg sebelum tuh, siap ade model lg yer...heh3

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!