Siti nak kawin!!!


Hari tu Siti Aisyah adik aku yang kawin....ni pulak Siti Nurhaliza la pulak. Sejak Siti dah buat announcement pasal dia nak kawin dengan Datuk K...everybody starts talking about it. Ada yang marah..ada yg tak suker and ada yang tak kisah . Aku la yang tak kisah tu. Biar la dia nak kawing ngan saper pong, asal dia bahagia (ikhlas ke aku nih? hihihihi....) . Mesti la Siti punya wedding ni akan jadi Wedding of the Year punyer. Jangan jadik cam E & Y sudah.....kemain majlis kawin diaorang.....macam2 orang yg taja, at last..........berkecai jugak. Dah jodoh diaorang pendek nak wat cemaner. Kalu baca kat forum tuh, alahai...macam2 org kata. Agak2 Siti baca ker all the postings kat forum2 tu? Rasa nyer tak der masa dia nak baca kot.

Errr.....by the way, Yasmin dah berak dah semalam after almost 5 days tak berak. Lega sangat aku. Yelor...5 hari beb! Saper tak risau. Tu la..semalam pong dia buang punya lah banyak sampai bocor2. Yelor...5 hari kumpul mesti la banyak. Dua kali pulak tu dia buang. Aper2 pong lega la.....tak yah la nak gi klinik jumpe doktor. Alhamdulillah.

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!