Hmmm.....

Hari ni..bila aku bukak peti ais....terus nampak kuih2 frozen yg Ma bawak hari tu. Sardin roll dan carkui..ker char kuey..(gini ker eja nyer?). Masa Ma datang hari tu memang Ma bawak byk, utk aku and utk Siti etek...skang ni kat dlm peti ais aku tinggal 2 pack jer. Sayang nak goreng......pasal bila aku tgk kuih2 tu aku akan teringat kat Ma...and started to miss her. huhuuuuhuhuhhuu..........!

Tapi tula.....aku tahu, nanti habis gak kuih tu aku makan, hehehe. Sebab aku memang suker. Esok Ma akan balik ke Semenanjung lah.........nanti malam nak call Ma lah....sebab flight Ma esok pon pagi...pukul 10.20 pagi.

Untuk Ma and Abah, terima kasih banyak2 sebab datang Keningau.......Janna pon tak sabar nak balik sebenarnyer, tak puas jumpa Ma . Janna pon nak mintak maaf andai ada terkurang ker aper.....sebab Janna tahu Ma datang sini hari tu pon tak leh nak jalan2 sangat. Nanti kalu Janna ada rezeki, Janna nak bawak MA datang sini lagi..........I love you Ma and Abah.



Ni la kuih2 tue......rindunye kat Ma....


Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!