Nanti kita botak ye dik.....

Semalam , Alhamdulillah dah selamat buat kenduri cukur adik......and secara rasmi nya jugak dah bulih announce namer adik. Dah alang2 buat kenduri tu kami buat tahlil sekali...all in one lah kira... oh...luper lak name adik yang baru ni kami sebulat suara bersetuju letak nama YASMIN LIANA ...YAsmin maksud nyer bunga melur...liana lak maksud nyer kelembutan......wah...ala2...perempuan melayu terakhir gitu....hehehe. Buat masa sekarang nih YAsmin tgh tido..so mak nyer bulih la nak ber'tenet' pong. Aku tak pasti lak ada ker gambar kenduri semalam......macam tak der...tak per lah. Sebut kenduri....macam la besar sangat...kenduri simple2 jer....aku mintak tulung my friend nih buat nasi lemak...pahtu jemput dalam 40 orang gitu jer....jadi lah....

Tadi gi spital...cek kuning adik ni..hari Khamis lepas dah amik darah dah and kuning nyer 225..tingi la jugak....pahtu hari ni gi cek lagi dah turun dah jadik 123.....lega sangat rasa. BUkan aper,dengar citer kengkawan yang lain...sumer kena masuk wad and baby kena fototerapi......tak sanggup lah macam tu. Dah la nak baby asik kena amik darah jer....Yasmin ni pon baru 3 kali amik darah aku tgk pon dah tak sanggup. Tu la,bila cek tadi dah turun over 100 tu rasa lega sangat. Tak yah review lagi dah. Lega sesangat.

Mmm....nak citer aper lagi yer? Ingat nak citer pasal my sister yg nak kawing nih..tp tak per lah..nanti lah dulu. Okeh...panggilan Yasmin sudah berbunyi.....hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!