At Last.....dapat gak....!

Alhamdulillah...akhirnyer dapat jugak aku nak makan nasi lemak yg aku dok mengidam sangat2 tuh. Hari Ahad lepas kitaorang pegi lah KK.....niat aku nak gi KK tu mmg tak er niat lain selain nak makan Nasi Lemak.....tgh hari sampai kat KK tuh Ayang aku nak bawak makan Kari Kepala Ikan kat Krishna Curry House....alih2 elok sampai jerk kitaorang tgk tutup.....frust sungguh. Tak per lah..so kitaorang pon pegi lah Restoran Salim...kat Lintas tuh.....dapat gak la makan kari kepala ikan....sumer2 makan dalam RM26 jerk. Murah betul.....sbb rasanyer kalu kat Semenanjung kalu makan Kari Kepala Ikan jgn harap la bulih dapat rege camtu....rasanyer RM26 tu baru rege kepala tu jerk tak termasuk minum and all the side dishes.....hehehe. Dah kenyang kitaorang pon gi masjid pulak...alang2 dah masuk waktu Zohor..semayang lah dulu...siap jamak and Qasar sekali....baru syok skit nak jalan pong. Pegi gak shopping skit baju anak2......pastu Ayang aku nak beli tayar lak......pusing2 cari kedai tayar...dia lupe lak hari tu hari Ahad..so banyak kedai yang tutup........

Dah jumper kedai tayar..tukar sumer.....kitaorang pon pegi lak Tanjung Aru....Si Laila ni plak dok terjerit2 nak pegi masjid lagi.....nak mandi kat masjid....adeh....tp kitaorang gi jugak Tanjung Aru....beli kopok....beli air tebu.....jalan kat2 tepi tu....anak2 lak nak jalan2 kat tepi pantai.....aku pon bawak lah....alahai...tak lalunyer aku nak jalan kat tepi pantai tuh...aper lagi kalu nak mandi...erk...! Dengan tahi anjingnyer....dgn kotor nyer.......ish....tak lalu lah.....bau pon cam semacam jerk. Pantai nyer cantik...landai......tp tu lah......padam terus selera aku. Hehehe.....

Last2 kitaorang lepak jerk kat meja..sambil minum air kelapa....aduh....baru la terasa segar skit.....hehehe....dah puas tu kami pong pegi la masjid.....anak2 bulih mandi...segarkan badan.....semayang Maghrib and Isyak...pastu terus gi cari Nasi Lemak.....dah dapat NAsi Lemak kitaorang pong balik laaa.......

Comments

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!