Hehehe...gelang kristal aku...!


This is mine.


Ni laila punyer.



Ni lak Sophea punyer.


Ni la gelang kristal yg aku order dari Norf tuh. Lawa tak? Aku rasa cam lawa gak.... suker la! Aku beli gak untuk anak2 sorang seurat. Sophea tu dah lamer dok berkenan kat gelang kristal tu aku beli tuh. Jadi lah yg murah....padan la dgn diaorang budak2. Beli yg mahal2 kang hilang ker aper ker....sayang lak. Esok cuti Maulidurrasul..aku rasa aku tak ke mana2. Takat sini jelah.....aku ni bukan aper..dah lamer nor nak gi KK...nak makan nasi lemak kat gerai tepi sutra harbour tuh. Hai...tak tecapai lagi hasrat aku nih. Yelah sebelum ni pon keta tak da kan, yang ada pon keta orang...tak syok la nak bawak jalan jauh2......ni keta kitaorang pon dah 'balik', hehehe....bulih la nak jalan2 pon. Tapi tula....aku ni plak dah 8 bulan dah pregnant....hai....tapi aku rasa.....by the end of this month aku kena gak pegi KK.....tak kira dah...mesti gak..I have to eat that Nasi Lemak. Mesti! hehehehe.....

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!