Alhamdulillah......kereta dah siap.


enjin dah blh start dah...rindu ngan bunyi nyer...hehe


undercoat......



yg ni baru kene pasang enjin


Alhamdulillah...lega bila nampak keta Ayang aku dah masuk parking bawah porch. Yelah....after 4 months akhirnyer keter kami tu siap jugak...dah sihat balik walau pun tak walafiat....hehehe....tak kisah lah. Ayang aku dah malas nak berurusan dengan tokey bengkel keta kat KK tuh, dah fed up dah....asal boleh wat balik keta tu kat umah sudah....maner ketidaksempurnaan yg kecik tu maleh nak persoal.....wat sendiri lagi bagus....dok tanya banyak2 kat tokey bengkel tu pon nanti wat sakit hati gak. TAk der dah....sekali tu jerk kami nak upah bengkel tu lagi....tobat dah. In fact dah bagitahu kat kengkawan yg lain janganla pegi bengkel tu......service dia mmg tak bagus.....auta jer banyak. Blacklist dah bengkel tuh. hehehe......blacklist untuk senarai kita orang la.......

Hari ni lak aku sker banget....(cewah!) sebab gelan kristal yang aku order dari Norf tu dah sampai...sonot nyer! Anak2 pon sker bila dpt gelang tu.......yelah..Si Sophea memang dah lamer dok berkenan ngan gelang kristal cam tue.......tu aku beli tuh.....aku dah amik gmbr cumer blom upload jer kat PC nih....nanti la aku upload. Lagi pon aku nak upload gmbr2 keter Ayang aku dari mula eksiden sampai la dah siap nih.....hehehe.

Pastu hari ni lak aku yg gatal nak ikut Ayang aku kuar......kiranyer aku punyer idea la....nak suh dia tinggalkan aku kat Rakyat pastu aku nak pusing2 la shopping skit2......baru dok pusing2 kat Rakyat tu pon aku dah letih...heheeh..sakit kaki....pahtu aku menapak lak pegi SK, janjinyer nak jumper Ayang aku kat situ...lagi pon kat situ leh la aku relaks2...minum2.....makan ker.....toilet pong ada.....senang nak bawak Laila kencing....tapi tu la......punyer lah sakit kaki aku.....bila dapat duduk jer rasa legaaaaaa yang amat......dah tu ...dok lah aku kat situ tunggu Ayang aku datang. Tunggu punyer tunggu...tak sampai2 pon cik Abang aku tuh......adei.....penat dah tunggu nih....air dah habis...roti canai pon dah licin.....last2 ada member Ayang aku nih bagi fon dia kat aku..katanyer Ayang aku call.....(member Ayang aku tu ada kat situ gak minum2) last2 Ayang aku kata lambat lagi siap keter.....arrggghh! So aku pon pegi la pusing 2 kat pasar lak......dah puas pusing aku balik semula ke SK...dah janji dgn Ayang aku kat situ.....last2 dalam kol 7 lbh baru la Ayang aku sampai......kalu ikutkan hati memang hot gak....yelah...lamer menunggu tu satu hal.....tepi jalan lak tu.....nak2 dgn aku yg tgh sarat nih.....adei...nasib baik la si Laila tak buat hal..kalu tak lagiiiiiiiii lah aku hot,hehehe.......elok aku masuk jer dalam keta Ayang aku cepat mintak maaf.....sbb lambat.....hehehe.....alah...bukan dia sengaja lagi pon.....tu yang tak jadi hot tuh. " Sori ye Yang......sori yer...." byk kali lak tu dia mintak maaf.

BUt the truth is......aku memang letih giler dok menunggu dia....kaki aku memang sakit sungguh. skrg ni pon sakit gak lagi...takper...malam ni ada orang tolong picit kot ? Hehehehe......


Comments

norf with love said…
hehehe.. ade nye orang picit tu nanti.. hehehhe...

jangan lupa ek upload kat blog nanti gambar sophea n laila pakai gelang tu.. :D

lawat2 la kalau ade masa yea? :D
http://swarovskinpearl.blogspot.com

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!