MTV, please pimp my ride!




The current look of My Ayang's car.......


Inilah rupa terbaru kereta Ayang ku...Wira Turbo kesayangannye. Hehehe....hari tu,masa kita orang nak balik Semenanjung....Ayang ku drive la keta tu ke KK, pastu bila kitaorang dah terbang balik member dia pon bawak balik la keta tu ke KEningau......alih2, bila dah sampai kat KLIA Ayang aku dapat SMS dari member dia tuh........keta accident. Nasib baik la drebar nyer tak aper2.....tapi keta macam teruk jugak la...sebab terbalik....tayar empat,empat ke atas......orang putih kata..turtle upside down. Aku agak mesti member dia bawak keta tu laju. Almaklumlah....keta turbo lah katakan......ada member aku cakap..bodoh la orang tu kalu keta turbo bawak slow....

Macam Ayang aku dia pon suka gak bawak keta laju2 nih...but at least..masih beringat dan Alhamdulillah setakat ni tak pernah lagi la accident. Allah masih jaga lagi...Tambah2 aku rasa..bawak kereta orang ngan bawak kereta sendiri lain.....w/p samer turbo....so mungkin jugak member Ayang aku tu pon tak berapa ngam lagi ngan keta Ayang aku tuh. Tak per lah.....kereta acccident bulih lagi repair..ada insuran.....kalu orang.....cemaner? Nasib baik la mamat tu tak aper2. Lagipun benda dah nak jadi......kalu orang tuh.....mesti dah bising giler dah tue.....jangan kata accident....baru nombor plet keta patah dah bising dah.....dah tak mo bawak keta kat tempat ramai2 lagi dah.......Ayang aku pon penah kena.....dah lock keta tu dah nak patah..nak wat cemaner........membebel tak habis2.......serik dah nak pinjam keta dia.....biorlah.....manusia,manusia.....orang lain pon sayang keta jugak.....saper tak reta woi......! Kalu aku macam tu bulih sakit jiwa woi.......

Pasal keta Ayang aku nih..masih kat bengkel la....tak tahu lah bila bulih siap. Tengok kan keadaannyer macam lambat gak. Insuran pon kena RM15000! Buat masa sekarang nih member Ayang aku yang meng'accident'kan keta Ayang aku tuh bagi pinjam keta dia dulu......."ko pakai la keta aku nih sampai keta ko siap..."hehehe....tima kasih.
Cumer tu la.....keta dia tu nak wat jalan jauh pon tak boleh lagi...takat area Keningau ni bulih la.....pasal enjin turbi dia tu tak lulus JPJ lagi.......alahai......belum apply lagi cemaner nak lulus....

hantam sajer lah.....

Comments

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!