Posts

Featured Post

People do change.

Image
 I admit that I have changed.  A little. I think.  And I noticed there are some people who are close to me seem like feeling a little uneasy with my changes. Or is it just me feeling that way?  I guess it's me.  I'm sorry that I have changed.  I thought that you would be happy for me. For who I am.  I have to admit, I am sad. But that's okay. Because one thing that never changes is that I will always love you no matter what. I will love you for who you are. And  you are always in my prayers. 

My First 15km! Yeay!

Image
I need to document this. My personal achievement.  My first 15km.  Tak pernah lagi lari sampai 15km.  Itu pon jenuh dok berperang dengan diri sendiri dalam kepala.  Kejap rasa macam boleh..kejap rasa macam nak buat 10km je.. Pastu rasa macam tak larat, 13km pon cukup lah....siyes banyak kali rasa nak give up.  Hari2 lah macam tu even nak lari 10km pon begitulah selalu. Haha!  Siapa kata lari ni best? Hahaha!  Saya la!  😆😆😆.  Actually yang best tu bila dah habis lari, baju habis basah lencun is so satisfying. Masa tengah lari tu tader la best sangat. Muka merah, sunburn lagi, tudung senget, rambut terkeluar, basah pulak tu....tak lawa sungguh rasa. Haha. Tapi esok mesti nak lari lagi.  Oklah. Lepas ni kita aim for HM plak ya. InsyaAllah.  #ilovetorun #tostayactive #strava #myrunningjourney

Don't judge a book by its cover.

 Sifat suka mengejek orang, memperlekeh kan orang, mentertawakan orang atau dalam bahasa mudah nya "make fun of others" ni adalah sifat yang tidak kenal latar belakang seseorang. They make fun of how others look  and what they wear, as an example. Seronok kan?  Ia bisa dimiliki oleh pelbagai jenis golongan manusia juga tidak mengira apa pon profession seseorang itu. Sama ada seorang guru..atau pelajar...sama ada yang tua mahupon yang muda...yang berambut hitam ataupon karat. Malah golongan ustaz yang berkopiah atau berserban dan ustazah yang bertutup litup lagi sopan dan ayu juga ada yang suka make fun of others. Yelah. Sekurang2 nya...walaupon dia suka make fun of others (me to be exact) , tapi dia masih lagi menutup aurat dengan sempurna dan tak pakai leggings ketat macam mak ni kan?  Baiklah.  * Nanti ada la yang komen, bakpo preehh, skalo berehh. Kalau dah selalu kena..mahu mak tak preehh. 

Happy Birthday Kak Ngoh Run!

Image
Tengah tunggu Farhana Noor  habis lari. Nak tumpang balik. Haha.   Lari di Bataras ni best jugak sbb flat je.  Cuma bila dah siap tak best sangat kalau nak membawang.  🤭. Kan Saliza Binti Abu Sairin , Mizah Hashim , Nur Tieya , Azzi EMa , Nurul Nsf .  Sini meriah. Ramai regular runners.  But ada 2 orang regular runners je yang mak pasti akan bertegur sama ada say Hi atau just angkat tangan, yang mak tak pernah kenal sebelum ni. One is this energetic young chinese lady who would never fail to greet me good morning everytime we bumped into each other. She runs fast. Laju je dia lari.  The other one is this indian guy. We would say hi to each other by raising our hands. I am positively sure he is a doctor sbb pernah ternampak dia hantar anak dia pegi sekolah Pasir Puteh wearing scrubs. Hehe. Nanti mak nak selfie with these people. And to other runners whom we regularly bumped into each other..jangan malu2 nak say Hi to me okay?  It's really nice to see the same faces with mutual inte

Hey you !(Hey me!)

Image
  Hey you! Do you know how blessed your life is? Do you know there are so many people who love you and care about you? Just look around you! Hey you! Appreciate those who make time for you, Think more of the people who spend every minute for you, Can't you see it with your own eyes? Hey you! Stop waiting for those who won't make time for you, Stop hoping for someone who don't appreciate you,  It's a waste of time. Hey you! Wipe those tears Chin up. Look ahead. Move forward. You worth a lot more. 💕 S

No Regrets

Image
       There are no coincidence in this life.  Everything that happens, happens for a reason.  Every person that we meet were always meant to be.  I do not regret of meeting you, knowing you. Someone as special as you. Though I admit it was pretty hard for me.  There are days when I just don't want to get up, soaked in tears.  There are times when I  just couldn't bear it. And I wanted it to be over. So bad.  It was so hard.  I pray that it will just fade away as quick as it appeared.  And I'm very much aware that someday I need to let you go.  Because you are here is not for me to keep.  Just another story to be added in my life.  #NA #noregrets

Why.

 Why do we meet?  😢😢😢